Deratizacija

Deratizacija – provodimo je raznim postupcima koji dovode do smanjenja populacije štetnih glodavaca u gradovima i općinama. Deratizacija obuhvaća odlagališta krutog otpada, obale rijeka i potoka, kanalizacijski sustave, stambene zgrade, bolnice, skladišta, farme, objekte za proizvodnju i promet namirnica, neuređene i uređene javne površine kao i sva druga mjesta gdje postoji  mogućnost zadržavanja glodavaca.

Provedba deratizacije nužna je iz higijenskih i ekonomski  razloga.Štetni glodavci (štakori i miševi) prenosnici su preko 40 vrsta zaraznih bolesti ljudi i domaćih životinja (tularemija, leptospiroza, salmoneloza, bjesnilo, bruceloza, botulizam, tuberkuloza, kuga, lepra, tifus, hemoragična groznica, slinavka, šap, trihineloza i mnoge druge bolesti), zagađuju vodu, hranilice, pojilice.

Ekonomske štete podrazumijevaju uništavanje materijalna dobra  u neprocjenjivim vrijednostima  (tkanine, elektro i telekomunikacijske kablove, elektro i telekomunikacijske uređaje i strojeve, namještaj, građevinski materijal i druga dobra), također po procjeni Svjetske zdravstvene organizacije 10% ukupnih šteta na žitaricama  u svjetskoj poljoprivredi nanose glodavci.

Brzi kontakt

Adresa:
Gnojnice bb (Kraljević), 88201 Blagaj
Tel:
+387 36 584 260
Fax:
+387 36 584 260
Website:
www.agrariacoop.com
Email:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ukratko o nama

Agrariacoop sanitarna zaštita d.o.o. Mostar osnovana je 1994.godine. Osnovna djelatnost poduzeća je pružanje usluga iz domena dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije.

Povežite se